Loutkando Grando

Režie:
Evgeny Ibragimov

Hrají:
Dana Ibragimová, Budlana Baldanova, Slava Zubkov – herci Gabriela Eibenová – zpěv Adam Viktora – varhany Lenka Torgersen, Adéla Štajnochrová – barokní housle Andreas Torgersen – barokní viola, Helena Matyášová – barokní violoncello Jan Čižmář – teorba, Filip Dvořák – cembalo

Scénografie:
Slava Zubkov

O představení

Loutkando Grando vzniklo jako společné dílo hudebního souboru Ensemble Inégal a Divadla pod Šťastnou Hvězdou. Z touhy vytvořit nový autorský projekt, kde se snoubí nadšení, legrace, živá hudba a loutky vzešlo hodinové představení naplněné gejzírem nápadů a vtipných krátkých sekvencí vítajících dětského diváka ve světě hudby, aniž by se musel bát jeho údajné nepřístupnosti. Děti mohou nahlédnout do různých hudebních světů, uvidí bitvu o Prahu, zamilovaného malíře, oživlé sochy, andílky hrající na cembalo, tančícího kostlivce, jiskřičky ve tmě a také pár rošťáků, kteří se učí noty a všechno popletou…. Během představení se seznámí se všemi hudebními nástroji na jevišti ( i těmi netradičními barokními), které si mohou po skončení produkce přijít zblízka prohlédnout a pod dozorem vyzkoušet.

Představení je vhodné pro děti ve věkové kategorii 5 – 11 let, trvá 1 hodinu a je bez přestávky.

dětské

Loutkando Grando

Kouzelné hraní s barokní hudbou.

Koupit vstupenky

Cena vstupenek:

120 Kč

Loutkando Grando

string(107) "https://www.vrsovickedivadlo.cz/wp-content/uploads/2023/10/Loutkando_grando_VDM_web_910x760_RGB-450x370.png"